Dansk Kvalitet

Fødevaresikkerhed

Det er afgørende for GASA Odenses avlere at leve op til høje standarder for fødevaresikkerhed, kvalitet og sporbarhed. Derfor er det krav til avlerne i GASA Odense, at de er GLOBAL G.A.P. – certificeret, og GASA Odense er som salgsorganisation IFS-certificeret

Spis masser af frugt & grønt, men skyl det først!
Det er sundt at spise frugt og grønt, men det er vigtigt at skylle alt frugt og grønt, inden du spiser eller serverer det. Læs mere på Fødevarestyrelsens hjemmeside.

se vore certifikater

Miljø & Ansvar

Danske forbrugere har præference for danske fødevarer af mange grunde. De er sunde, friske og klimavenlige, og de giver forbrugerne en sikkerhed for, at de er produceret miljøvenligt og under ordentlige forhold.
Hos GASA Odense Frugt-Grønt er vi bevidste om det ansvar, det kræver at leve op til kundernes forventninger. Vi har derfor formuleret tre målsætninger, som vi forpligter os til at overholde:

1. Garantere sunde, friske og sikre råvarer til forbrugerne
Gennem et omfattende kvalitetsstyringssystem sikrer vi, at vores produkter er sunde, friske, sikre og fulde af smag - frugt og grønt skal dog altid skylles før brug

2. Beskytte klima og miljø i produktion og emballagevalg
Vores varer er klimavenlige og produceret i Danmark under høje miljøkrav. Vores emballager udvikles med respekt for både miljø og produkternes holdbarhed

3. Minimere madspild i hele værdikæden
Frugt og grønt produceres med store udsving. I tæt samarbejde med vores kunder sikrer vi, at så meget som muligt ender med at blive solgt, også skæve størrelser og ved store sæsonudsving.

Dansk oprindelse

Dansk Frugt og Grønt har mange kvaliteter. Produkterne er sunde, friske, produceret tæt på forbrugerne under strengere miljøkrav end i resten af EU.
Samtidig er den kortere transporttid fra produktion til forbruger med til at sikre et lavere CO2-aftryk fra transporten end udenlandsk frugt og grønt.
Dansk frugt og grønt er noget af det sundeste og mest klimavenlige, man kan spise!
Kilder: Dansk Gartneri og Dansk Teknologisk Institut

Dansk Gartneri har samlet viden om dansk frugt og grønt, som kan findes her:
Os der gror i Danmark | Dansk frugt og grønt i verdensklasse

parallax background

Siden 1929

Dansk