Hvem er vi?

GASA ODENSE FRUGT-GRØNT A.m.b.a. er et andelsselskab, som er 100% ejet af vores producenter, som i dag er lokaliseret rundt om i hele Danmark. Vi sælger både konventionelle og økologiske friske frugter og grøntsager for andelshaverne samt enkelte øvrige producenter. Varerne sælges både til detail-, foodservice og grossister i såvel Danmark, som på eksportmarkederne.

Vi er producenternes sælgere, og det er vores opgave at forestå salg og markedsføring for de gartnerivirksomheder, som er andelshaverne. Dette gøres i fuld transparens og i løbende dialog med producenterne. Overskuddet i virksomheden kanaliseres tilbage til andelshaverne.

 

Vores mål

Det er vores målsætning at forsyne kunderne med frisk frugt og grønt af høj kvalitet, samt at medvirke til at udvikle nye og interessante produkter, dyrket på en miljømæssig forsvarlig måde samtidig med, at producenternes bedrifter udvikles og er rentable.

 

Vores mission

Vores mission er at være en fremsynet virksomhed i konstant udvikling som afdækker forbrugernes behov og dermed kunders behov for innovation, kvalitet og leveringssikkerhed i tæt samarbejde mellem kunderne og producenterne.

Vi handler bæredygtigt

Hos GASA Odense er bæredygtighed en central komponent i vores strategiske fokus på at være et moderne andelsselskab.

Alle vores aktiviteter udføres med omtanke, for at kunne sikre produkter af høj kvalitet og samtidig mindske klimapåvirkningen.

Ønsker du at blive
kontaktet af en salgskonsulent?

parallax background

Siden 1929